TeraCopy 2.1

TeraCopy este un program compact conceput pentru a copia şi muta fişiere la vitezs maxims posibila, oferind utilizatorului o mulţime de caracteristici:
Copierea fisierelor mai repede. TeraCopy foloseste ajustarea dinamică a zonelor tampon pentru a reduce timpul de căutare. Copierea asincron ofera viteze de transfer superioare Intre două unitaţi fizice.
Pauză şi reluare a transferurilor de fişiere. Puteţi face pauza în procesul de copiere în orice moment, pentru a elibera resursele de sistem, apoi puteţi continua numai cu un singur clic.
Corecţia erorilor. În caz de eroare la copiere, TeraCopy va încerca de mai multe ori si, în cazul mai rau va sari peste fisierul cu probleme, fara sa termine întregul proces de copiere.
Lista de fisiere interactiva. TeraCopy arata ce nu a reusit la transferul de fisiere si va permite sa rezolvati problema si recopia numai fisiere problema.
Integrare de tip Shell. TeraCopy poate înlocui complet funcţia de copiere din Explorer, astfel utilizand acest program în mod permanent.
Descarac de aici.

Read Users' Comments (0)

0 Response to "TeraCopy 2.1"

Trimiteți un comentariu